top of page

kapsalon ESTILO - HEVERLEE

OPGELET : AFSPRAKEN VOOR BALAYAGE, MECHES, ONTKLEUREN,OPSTEKEN EN GREAT LENGHTS DIENEN MOMENTEEL NOG TELEFONISCH TE GEBEUREN. MOMENTEEL WORDEN ER OOK GEEN BAARDEN BIJGESCHOREN OF GETRIMD.

AFSPRAKEN VOOR KERATINE BEHANDELINGEN DIENEN OFWEL TELEFONISCH OF IN HET KAPSALON TE GEBEUREN.

Wat is de balayage techniek?

Kort samengevat zijn het subtiel ingezette highlights die een sunkissed look aan je haar geven. Balayage is afgeleid van het Franse woord voor veeg. De balayage wordt dan ook als een soort veeg ingezet in je haar in de vorm van een V. Dit wordt vanuit de losse pols gedaan. Bij de balayage werken we ook niet met folies. De balayage wordt lager ingezet dan highlights, dus niet vanaf je hoofdhuid en er worden meestal zachte kleuren gebruikt. Hierdoor heb je nauwelijks uitgroei en hoef je het maar om de 4 à 5 maanden bij te werken. De techniek houdt rekening met de valling van je haar en geeft daardoor een oplichtend en natuurlijk effect, waardoor het haar er gezonder uitziet.

Wat is de kleuring techniek?

De haarkleur van mensen wordt door twee pigmenttypes bepaald. Het donkere eumelanine en het lichte feomelanine verschillen in verhouding tot elkaar, waardoor het in menselijk haar in circa 11 tot 12 kleurtinten kan variëren, van zwart tot lichtblond. Als je je haarkleur te saai vindt, een totaal andere haarkleur wilt hebben of je grijze haar wilt verbergen kan je natuurlijk je haar verven.

Zelf-je-haar-verven-acht-tips-om-zelf-je

Wat is de mèches techniek?

Bij deze techniek worden de lokken ingepakt. Het resultaat is meer gelijnder en kan lichtere resultaten geven dan een balayage.

meches.jfif
bottom of page