top of page

Good Hair Ain't Cheap, And Cheap Hair Ain't Good !

 

Beste klanten,

 

Het is tijd voor een praatje over de prijzen. Ja, alles wordt duurder, en dat merk je zeker wanneer je naar je winkelkarretje kijkt. Maar wist je dat dit ook voor ons geldt? Als kappers worden er steeds hogere eisen aan ons gesteld. We moeten bijblijven met nieuwe technieken, de meest instagramwaardige kapsels creëren en zware arbeid verrichten bij serieuze brushings.

 

De druk is hoog, niet alleen vanwege de hogere eisen, maar ook omdat we moeten denken aan de gezondheid van ons team en mezelf. En laten we het dan nog niet eens hebben over de stijgende kosten van producten en lonen. Onlangs heeft de business club ons erop gewezen dat we voldoende moeten vragen om onze zaak gezond te houden. En eerlijk gezegd, schrokken we ervan dat we serieus onder de prijs zaten.

Maar we hebben goed nieuws! Dankzij onze hoogwaardige producten en efficiënte technieken zal de totale prijs die je jaarlijks betaalt eigenlijk lager uitvallen. Dus, al lijkt het misschien alsof alles duurder wordt, bij ons krijg je meer waar voor je geld.

 

Het spijt ons wel te moeten meedelen dat de prijzen bij ons een klein beetje zullen stijgen.

 

Laten we samen blijven stralen en ons haar laten schitteren! 💇‍♀️💫

STAR colorist 2 sterren!!!!!

bottom of page