top of page
Aangepast aan uw haartype Het haar wordt gereinigd met een bad van Kérastase terwijl u geniet van een hoofdhuidmassage. Daarna plaatsen wij een verzorging afgestemd op jouw wensen.

Ritueel Kérastase      €9,50 / €11,50 

Ritueel Kérastase      €9,50 / €11,50

Aangepast aan uw haartype. Ga voor een diepe transformatie van het haar, een extreem luchtig aanvoelen en een gepersonaliseerde combinatie om te verzorgen op 2 niveau’s.

Instant Fusio Dose     €15

Instant Fusio Dose     €15

Anker 1
Anker 2
Voor elk haartype. Hét paradepaardje van Kérastase, het neusje van de zalm. Onderga een volledige wellness bij de kapper en laat je hoofdhuid en je haren stralen door het gebruik van abyssine, een glucose vanop de zeebodem.

Chronologiste             €39

Chronologiste             €39

Voor droge tot zeer droge haren. Een op maat samengestelde verzorging voor de voeding van droge haren. Het resultaat: zachtheid, glans en voeding gedurende 3 volledige wasbeurten.

Nutritive Immunité      €16

Nutritive Immunité      €16

Voor elk haartype. Natuurlijk en luxe, dat gaat hand in hand sinds de lancering van dit allereerste natuurlijke gamma binnen Kérastase in 2017. 98% natuurlijke ingrediënten (kokosnootolie, arganolie, olie van zoete sinaasappel) voor een stralend en natuurlijk eindresultaat.

Aura Botanica            €21

Aura Botanica            €21

Voor de hoofdhuidproblematiek. Heb jij last van een talgrijke en/of gevoelige hoofdhuid, haaruitval of roos? Ga dan voor deze detox van de hoofdhuid. Dit kleimasker absorbeert alle onzuiverheden en irritaties van de hoofdhuid. De massage gebeurt intensief, maar zacht door het gebruik van een Clarisonic, speciaal ontworpen voor Kérastase. Afsluiten doen we met een cocktail aan verzorging om je hoofdhuid te ontlasten.

Scalp Clinique            €31

Scalp Clinique            €31

De ultime luxebehandeling voor uw haar in het  kapsalon. Geeft bescherming, voeding, glans en herstelt uw haar door de royale reiniging van het bad (shampoo) met een zalige hoofdhuidmassage, de diepe werking van het masker en de texturiser.

24 Karaat                   €16

24 Karaat                   €16

Deze protocols worden u aangeboden naargelang uw gekozen behandeling en in detail besproken tijdens het diagnosegesprek.
Alle tarieven zijn inclusief BTW.

bottom of page